Extrasport

Două decese de 15 și 25 de ani în sport, dar și un AVC la un fost jucător NFL de 35 de ani

Două decese și un atac cerebral (AVC) au șocat în aceste zile lumea sportului.

Fotbalul spaniol este în doliu, a scris ziarul Marca, după ce o tânără vedetă a fotbalului a murit peste noapte. Estrella Martin a fost o prezență regulată în echipa națională feminină sub 15 ani a Spaniei și a jucat pentru Sporting Club de Huelva din Liga F.

„Sporting Club de Huelva regretă profund că a anunțat moartea în această dimineață a jucătoarei noastre Estrella Martin Rasco”, a scris clubul într-un comunicat. „O membră din rândurile noastre de tineret, o jucătoare cadetă și un membru obișnuit al echipei naționale feminine U-15, ne-a părăsit astăzi în orașul ei natal, Ayamonte, lăsând o durere profundă în familia ei, prietenii și întregul club.”

Omagiile au venit din fotbalul spaniol, inclusiv din partea giganților Real Madrid. „Real Madrid, președintele său și Consiliul său de administrație deplâng profund moartea Estrella Martin, jucătorul echipei de tineret a Sporting Huelva”, a spus clubul într-un comunicat. „Clubul dorește să-și exprime condoleanțe și afecțiune familiei, coechipierilor, clubului și celor dragi. "Odihnească-se în pace."

La început de ianuarie 2023, la Piatra-Neamt in România, a decedat o jucatoare de volei, tot de 15 ani, in timpul antrenamentului.

În SUA, fostul linebacker al Detroit Lions, Jessie Lemonier a murit, a confirmat echipa joi, citată de ESPN. Avea 25 de ani. Nu au fost făcute detalii despre cauza morții. A apărut în șapte jocuri cu Lions în timpul sezonului 2021, terminând cu 15 tackleuri în total și 1,5 sack-uri. El a semnat cu Arizona Cardinals vara trecută, dar a fost eliberat ulterior în cantonament.

„Suntem șocați și întristați să aflăm despre moartea fostului Leu de la Detroit, Jessie Lemonier”, au declarat Lions într-un comunicat. "Jessie a fost un coleg de echipă model și un tânăr minunat care a plecat mult prea devreme. Gândurile și rugăciunile noastre sunt alături de familia și prietenii lui în această perioadă dificilă."

Tot în SUA; fostul star NFL Chris „Swaggy” Baker a dezvăluit că viața lui „aproape s-a încheiat” după ce a suferit un accident vascular cerebral săptămâna trecută.

În vârstă de 35 de ani, el a împărtășit marți o actualizare cu privire la sănătatea pe Instagram, dar pare să fie pe drumul spre recuperare.

„Spune-le celor dragi pe care îi iubești, viața mea aproape sa încheiat acum două zile”, a spus el. „Nu pot să cred că am avut un accident vascular cerebral, dar Dumnezeu nu a terminat încă cu mine”.

Agentul său, Drew Smith de la DEC Management, a declarat pentru ESPN că Lemonier și iubita lui așteaptă un copil.

Mama sa anunțase că Swaggy a suferit un AVC, iar viața sa atârnă de „un miracol”, conform TMZ.



Două decese de 15 și 25 de ani în sport, dar și un AVC la un fost jucător NFL de 35 de ani