Ligue 1

Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG

Sursă foto: https://twitter.com/KMbappe/

Atacantul francez Kylian Mbappe a publicat un mesaj pe rețelele de socializare în care anunță că va pleca de la Paris Saint-Germain și că are nevoie de o nouă provocare în carieră.

”Am vrut să vă anunţ tuturor că acesta este ultimul meu an la PSG şi că nu îl voi mai prelungi. Aventura mea aici se va termina în câteva săptămâni. Duminică voi juca juca ultimul meu meci pe Parc des Princes. Sunt o mulţime de emoţii.

”Am avut şansa şi imensa onoare să fac parte mult timp din cel mai mare club din Franţa şi unul dintre cele mai bune din lume. Acest club mi-a permis să ajung unde mă aflu acum, să am prima mea experienţă la o grupare cu multă presiune, mi-a permis să cresc ca jucător alături de unii dintre cei mai buni din istoria fotbalului.

”Nu credeam că va fi atât de greu să anunţ că o să părăsesc ţara mea şi Ligue 1, un campionat pe care l-am cunoscut dintotdeauna. Aveam nevoie de asta, de o nouă provocare după acest an. Voi continua să urmăresc toate meciurile şi să urmăresc noutăţile de la club”, a transmis Mbappe.

Internaționalul francez ar putea ajunge la Real Madrid, club care l-a ofertat încă de acum doi ani.Kylian Mbappe și-a anunțat plecarea de la PSG