Euro 2012

Portughezii au prins curaj dupa victoria cu Danemarca

Selectionerul Portugaliei, Paulo Bento, a apreciat ca echipa sa este pe "drumul cel bun", dupa victoria cu Danemarca, scor 3-2, din grupa B de la Euro-2012.

"Marea diferenta fata de meciul cu Germania este ca am marcat. Mai avem de lucrat la organizare, dar ne-am creat ocazii. În prima repriza, scorul trebuia sa fie 2-0, dar ei au marcat si nu am putut controla meciul cum ne-am fi dorit. Nu voiam sa ne aparam la 2-1, ci sa marcam un al treilea gol. Am fost aproape de 3-1, dar a fost 2-2 si ar fi fost nedrept. Am aratat caracter si scorul este corect, desi am fi putut câstiga mult mai usor. Am facut doua meciuri bune împotriva a doi adversari buni. Suntem pe drumul cel bun", a spus Bento.

Am dat dovada de spirit de sacrificiu pentru a câstiga. Pepe

Fundasul portughez Pepe, desemnat jucatorul meciului Portugalia-Danemarca, scor 3-2, de la Euro-2012, a declarat ca lusitanii au dat dovada de spirit de sacrificiu pentru a câstiga aceasta partida.

Pepe a marcat primul gol al Portugaliei la meciul cu Danemarca: "Important este ca toata echipa a facut un mare meci. Am aratat spirit de sacrificiu pentru a câstiga. Ma bucur ca mi-am putut ajuta din nou echipa, îmi amintesc ca am marcat si contra Turciei, la Euro-2008. Cristiano Ronaldo este unul dintre cei mai bun jucatori din lume si de la acest turneu. El are multe responsabilitati, a ajutat echipa si si-a aratat profesionalismul", a spus Pepe.

Suntem foarte dezamagiti, am avut ghinion. Morten Olsen

Selectionerul Morten Olsen s-a declarat extrem de dezamagit de înfrângerea suferita de Danemarca în meciul cu Portugalia, scor 2-3, de la Euro-2012, apreciind ca formatia sa a avut ghinion.

"Deceptia este enorma. Poate ca am avut noroc cu Olanda, dar astazi am fost foarte ghinionisti ca nu am câstigat un punct. Am reusit sa revenim si ne îndreptam spre un egal. Accidentarile nu ar trebui sa fie o scuza, dar este clar ca accidentarea lui Zimling de la începutul meciului ne-a afectat", a declarat Olsen.

Reprezentativa Portugaliei a învins, miercuri, cu scorul de 3-2 (2-1), selectionata Danemarcei, într-un meci disputat la Lvov si contând pentru etapa a doua a grupei B de la Campionatul European.Pentru Danemarca a marcat Bendtner '41 si '80, iar pentru Portugalia au înscris Pepe '24, Postiga '36 si Varela '87.

Mediafax



Portughezii au prins curaj dupa victoria cu Danemarca