Euro 2012

Dragomir vede Romania mult peste echipele de la EURO 2012

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, este dezamagit de turneul final al Campionatului European, precizând ca echipa nationala a României este mai valoroasa decât multe selectionate calificare la aceasta competitie.

Desi are bilete la semifinalele Euro 2012, oficialul LPF a renuntat sa mai mearga, precizând ca se va afla în tribuna doar la finala.

De patru ani, romanii vad turneele finale la TV
Patru ani de seceta

"Campionatul European e destul de slab, au fost doar vreo doua-trei jocuri bune, iar ca jucatori în afara de Ronaldo, Pirlo si înca vreo doi-trei n-a spart nimeni plafonul, asa ca sunt putin dezamagit. Eu am bilete si la semifinale, dar o nu o sa ma mai duc, o sa merg doar la finala. E pacat ca nu ne-am calificat, pentru ca nationala noastra e mai buna ca multe de acolo. E un turneu final putin spectaculos. Noi meritam sa fim acolo când te uiti ce meciuri sunt", a declarat, miercuri, presedintele LPF.

Eliminarea din faza grupelor a Olandei, adversara României din preliminariile CM 2014, nu este vazuta ca un avantaj de Dumitru Dragomir. "Olanda nu m-a surprins ca a iesit, dar acum e ca un animal ranit, va fi foarte periculoasa pentru noi în preliminarii. E mai rau asa. Era bine sa fi luat ei campionatul. Dar asa, ne va fi foarte greu", a precizat Dragomir.



Dragomir vede Romania mult peste echipele de la EURO 2012