Euro 2012

Croatul Corluka ironizeaza Italia: ”Cine are un scandal al pariurilor?”

Fundasul croat Vedran Corluka a respins, joi, unele aluzii privind un posibil aranjament între Spania si Croatia pentru calificarea împreuna în sferturile de finala ale Euro-2012 în detrimentul Italiei, întrebând ironic: "Cine are un scandal al pariurilor?".

"Cine are un scandal al pariurilor? Nu stiu cine are un scandal al pariurilor în fotbalul sau", a spus Corluka dupa meciul cu Italia, scor 1-1, facând aluzie la scandalul meciurilor trucate care afecteaza Italia de un an, informeazã AFP.

În cazul în care în ultima etapa a grupelor Italia va învinge Irlanda, asa cum au facut-o anterior Spania si Croatia, iar aceste doua formatii vor remiza, cele trei selectionate vor avea câte cinci puncte. Un 2-2 între spanioli si croati ar califica aceste doua selectionate datorita numarului de goluri din întâlnirile directe, astfel urmând sa fie departajate primele clasate aflate la egalitate de puncte.

Arbitrul a ajutat Italia. Slaven Bilici

Selectionerul Croatiei, Slaven Bilici, a declarat, joi seara, dupa remiza cu Italia, scor 1-1, de la Euro-2012, ca este foarte multumit de prestatia elevilor sai si a mentionat ca arbitrul partidei i-a ajutat pe italieni, informeaza calciomercato.it.

"Nu este usor sa joci împotriva unor echipe ca Italia. Am avut câteva ocazii în prima repriza, dar în a doua am facut un joc extraordinar. Sunt foarte multumit de prestatia jucatorilor mei. Daca m-au înfuriat unele decizii de arbitraj? Nu sunt de acord cu antrenorii care nu vor sa vorbeasca despre arbitri. Munca acestora face parte din activitatea mea. Poate ca nu sunt obiectiv, dar la o interventie la Jelavici a fost penalti clar, la fel cum nu a fost lovitura libera la ocazia golului lui Pirlo. Arbitrul a ajutat atunci Italia. Dar nu sunt aici ca sa creez polemica", a spus Bilici.

Reprezentativa Italiei a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-0), partida disputata joi, la Poznan, cu nationala Croatiei, în grupa C de la Campionatul European din Polonia si Ucraina. Golurile au fost marcate de Pirlo '39 pentru Italia, respectiv Mandzukici '72 pentru Croatia.

Meciul a fost arbitrat de o brigada condusa la centru de englezul Howard Webb.

Mediafax

 



Croatul Corluka ironizeaza Italia: ”Cine are un scandal al pariurilor?”