Euro 2012

Cele sapte superstitii ale lui Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo este pericolul principal pentru spanioli înaintea meciului din semifinalele EURO 2012, care va fi transmis în direct de Onlinesport.ro de la ora 21:45. Jurnalistii iberici l-au întors pe toate fetele pe Ronaldo si prezinta cele sapte obiceiuri ale portughezului.

1. Tricoul - Cristiano Ronaldo este singurul portughez, în afara portarului Rui Patricio, care poarta tricou cu mâneci lungi.
 
2. Schimbare de look - Înaintea fiecarui meci de la turneul final, Cristiano Ronaldo a aparut cu un look nou. Uneori s-a întâmplat chiar ca modificarea sa aiba loc la pauza.
 
3. Paseste cu dreptul - Fotbalistul Realului este superstitios si îi place sa intre de fiecare data cu piciorul drept. Ronaldo ar vrea sa intre ultimul pe teren, dar regulile UEFA îl obliga sa intre primul deoarece este capitan.

3 goluri a marcat Cristiano Ronaldo pentru Portugalia la EURO 2012
E golgheterul lusitanilor

4. Nu alege muzica din vestiar - Atât la Real cât si la nationala Portugaliei, Ronaldo nu se implica în vestiar pentru a alege muzica. La Real rolul de DJ este luat de Sergio Ramos, desi Ronaldo îl prefera pe Marcelo. La nationala Miguel Veloso si Raul Meireles se ocupa cu buna dispozitie.
 
5. Nu se desparte de minge nici în vestiar - Chiar si atunci când se echipeaza de joc, Ronaldo face câteva trucuri cu mingea.
 
6. Multumiri pentru familie - Când intra pe teren, Ronaldo stie deja unde se afla failia sa. Iar apoi, dupa meci, le multumeste la interviuri.
 
7. Pozitia în autocar - Ronaldo prefera sa stea mereu pe locurile din spate. De asemenea, Ronaldo coboara ultimul din vestiar.



Cele sapte superstitii ale lui Cristiano Ronaldo