NBA

Surpriză înaintea All Star Game. O pretendentă la titlu pierde în fața unei echipe de rezerve

Sursă foto: https://twitter.com/NBAUK/

Milwaukee Bucks, una dintre echipele cu pretenții la câștigarea titlului în NBA sezonul acesta, a suferit o înfrângere neașteptată în deplasare cu Memphis Grizzlies, scor 113-110.

Bucks au avut ultimul atac, dar Damian Lillard s-a încurcat la centrul terenului pierzând zeci de secunde prețioase și astfel a fost nevoit să arunce de la distanță în criză de timp.

Ratarea jucătorului care marcase până atunci 24 de puncte a consfințit victoria celor de la Memphis Grizzlies, formație aflată în subsolul ierarhiei din Conferința de Vest a NBA și care a bifat cu această ocazie a 20-a victorie din 56 de meciuri disputate.

Un succes surprinzător ținând cont că pe parchet nu s-a aflat nici măcar unul dintre titularii lui Grizzlies din cauza accidentărilor. Este vorba de Luke Kennard, Jake LaRavia și Derrick Rose, printre cei mai importanți din lot.

Rezervele au profitat din plin de șansa primită, iar Ziaire Williams și GG Jackson II a dus greul ofensivei, cu 27 de puncte fiecare.

Cel mai bun marcator al meciului a fost grecul Giannis Antetokounmpo, cu 35 de puncte și 12 pase decisive.

Alte rezultate de joi noapte, când s-au disputat ultimele meciuri dinaintea All Star Game, meci programat duminică, 18 februarie, în Indianapolis.

Minnesota Timberwolves a trecut în deplasare de Portland Trail Blazers, cu 128-91, în timp ce Golden State Warriors s-a impus pe terenul lui Utah Jazz, cu 140-137, într-un duel cu miză pentru prezența pe locurile de play-in.

Stephen Curry a avut doar două aruncări de trei puncte reușite din cele opt tentative, după ce în meciul anterior stabilise un nou record în NBA. Curry a încheiat meciul cu doar 16 puncte în cont.

Rezerva Klay Thompson a venit tare de pe bancă reușind 35 de puncte în cele 28 de minute jucate.

 


Surpriză înaintea All Star Game. O pretendentă la titlu pierde în fața unei echipe de rezerve