NBA

Phoenix Suns egalează scorul în confruntarea cu LA Clippers

Sursă foto: https://twitter.com/Suns

Playoff-ul NBA programează în această perioadă meciurile primului tur, iar seria dintre Phoenix Suns și Los Angeles Clippers este la egalitate după primele două meciuri.

Condusă din teren de către Devin Booker, sufletul și inima echipei, Phoenix Suns a obținut victoria, cu 123-109. Booker și-a trecut în cont 38 de puncte, fiind secondat de către Kevin Durant, noua ”jucărie” a lui Suns, după cum titrează site-ul NBA. Veteranul ligii a contribuit la rândul său cu 25 de puncte la un succes care face ca scorul să devină egal (1-1) înainte ca seria să se mute în Los Angeles pentru meciul al treilea programat joi noapte.

Kawhi Leonard a marcat 31 de puncte pentru Clippers, după ce în primul meci reușise chiar 38 de puncte. Acesta a fost secondat pe lista marcatorilor de Russell Westbrook (28 de puncte).

”Știam că va fi o serie dificilă. În acest meci ei au revenit și au preluat controlul”, a spus Westbrook după înfrângerea din Phoenix.

La egalitate (1-1) a ajuns și confrutarea dintre Cleveland Cavaliers și New York Knicks, în Conferința de Est. Cavaliers au câștigat meciul al doilea, pe teren propriu, cu 107-90, după ce Knicks se impusese în primul meci, cu 101-97. Seria se mută pentru meciul trei în Madison Square Garden din NY.

Tot în Est, Boston Celtics are 2-0 în disputa cu Atlanta Hawks, după un 119-106 în meciul al doilea de pe teren propriu. Jayson Tatum (29 puncte) și Derrick White (26 puncte) au fost principalii marcatori ai lui Celtics.



Phoenix Suns egalează scorul în confruntarea cu LA Clippers