NBA

New York Knicks continua seria victoriilor

Echipa New York Knicks este, fara doar si poate, revelatia începutului de sezon în NBA, dupa sase victorii din tot atâtea meciuri disputate.

Ultima izbânda a venit, joi noapte, pe terenul celor de la San Antonio Spurs, Carmelo Antonhy si compania s-au impus cu 104-100.

Condusi cu 12 puncte când mai erau de jucat doar 7 minute, cei de la Knicks au strâns rândurile si au revenit in extremis pe finalul partidei terminând sfertul al patrulea cu 32-24.

”Victoria arata ca echipa este una de luat în seama”. Mike Woodson (antrenor NY Knicks)

Pentru antrenorul newyorkezilor a fost prima victorie din cariera pe terenul celor din San Antonio, ”o echipa foarte puternica si bine organizata”, dupa cum avea sa declare Woodson la final.

Raymond Felton a fost cel mai bun marcator al învigatorilor, cu 25 de puncte, acesta fiind urmat de J.R.Smith (17 puncte), Jason Kidd (14) si Tyson Chandler (13).

De cealalta parte s-a remarcat francezul Tony Parker (19 puncte si 12 recuperari), secondat de Kawhi Leonard (16 puncte).

San Antonio Spurs a suferit cu aceasta ocazie doar a doua înfrângere în noua meciuri si ocupa locul secund în Conferinta de Vest.

Cu 27 de puncte si 12 pase decisive, LeBron James a fost jucatorul decisiv pentru campioana Miami Heat în deplasarea cu Denver Nuggets.

Heat s-a impus cu 98-93 si a obtinut a doua victorie a sezonului contra lui Nuggets, dupa 119-116 pe teren propriu.

De retinut ca pentru Miami Heat a fost prima victorie pe terenul lui Denver Nuggets în ultimii zece ani. Ultimul succes al formatiei din Florida în Pepsi Center data din 29 ianuarie 2002. De atunci toate celelalte echipe din NBA au câstigat cel putin o data pe terenul lui Nuggets.

Brooklyn Nets a trecut pe teren propriu de Boston Celtics, scor 102-97, la capatul unui meci în care Joe Johnson, jucator aduse de la Atlanta Hawks, a avut 19 puncte si 8 recuperari.



New York Knicks continua seria victoriilor