NBA

Miami Heat revine spectaculos si egaleaza la doi

Dupa dusul rece din San Antonio campionii de la Miami Heat s-au redresat in al doilea meci consecutiv din Texas si au castigat de o maniera entuziasmanta meciul patru, scor 109-93.

Dwayne Wade a fost peste tot pe teren si a incheiat meciul cu 32 de puncte, sase recuperari si patru pase decisive. Zece din aceste puncte au fost reusite in ultimul sfert in care Miami a facut diferenta in fata lui San Antonio, cu 28-17.

Defensiva lui Heat, aproape inexistenta in meciul anterior pierdut la scor, a revenit de niciunde cu un Chris Bosh in zi mare (20 puncte si 13 recuperari). Practic Miami a facut, joi noapte, cel mai bun meci defensiv de la inceputul finalei.

Ce e mai bun am pastrat pentru final, LeBron James avand o evolutie incantatoare. MVP-ul sezonului regulat al NBA a marcat nu mai putin de 33 de puncte, depasind pentru prima data in aceasta finala cota 20 intr-un meci. Nu a stat rau nici in defensiva, unde a reusit 11 recuperari.

De cealalta parte, Tony Parker i-a luat locul lui Wade pe postul de jucator invizibil in repriza a doua a meciului. Francezul a inceput promitator partida, dar s-a stins treptat si nu a mai reusit niciun cos dupa pauza mare.

Tim Duncan a fost cel mai bun marcator de la Spurs (20 puncte), urmat de rezerva Gary Neal (13 puncte).

Finala NBA continua, duminica seara, cu meciul cinci care va avea loc tot in San Antonio. Indiferent de rezultatul acelui meci seria va reveni in Miami pentru un meci sau un maxim posibil de doua.



Miami Heat revine spectaculos si egaleaza la doi