NBA

Miami Heat a trimis in decisiv finala cu Boston Celtics

Titlul in Conferinta de Est a NBA se va juca pana in ultima partida programata dupa ce Miami Heat a castigat, joi noapte, pe terenul celor din Boston Celtics si a egalat astfel la trei scorul general al finalei.

Heat s-a impus cu un categoric 98-79 la capatul unui meci in care LeBron James a marcat 45 de puncte si a reusit 15 recuperari.

Jocul de exceptie pus in scena de James i-a ajutat pe cei de la Miami Heat sa castige pe terenul unde au pierdut 15 din ultimele 16 confruntari.

“Intr-un mediu ca acesta vrei intotdeauna sa ai un meci mare, iar eu am vrut sa fiu acolo pentru coechipierii mei, indiferent ce s-a intamplat pe parcursul jocului” (LeBron James)

Pentru LeBron James meciul de joi noapte a fost si o razbunare personala in fata celor de la Celtics, dupa ce in 2008 si 2010 pierdea era eliminat de Boston pe cand evoluat pentru cei de la Cleveland Cavaliers.

Meciul decisiv al finalei Conferintei de Est se va disputa sambata noapte in Miami, iar echipa castigatoare va da piept in marea finala NBA cu Oklahoma City Thunder, formatie care a castigat titlul in Vest cu 4-2 in fata celor de la San Antonio Spurs.



Miami Heat a trimis in decisiv finala cu Boston Celtics