NBA

Meci de senzație în NBA cu două reprize de prelungiri și aproape 300 de puncte marcate

Sursă foto: https://twitter.com/Lakers

Disputa dintre Los Angeles Lakers și Golden State Warriors va rămâne cu siguranță una de referință pentru sezonul actual din NBA.

Noaptea coșurilor mari în NBA

 

Un meci care a avut nevoie de două reprize suplimentare și care a fost câștigat de Los Angeles Lakers, cu 145-144.

La 39 de ani, LeBron James a fost ”motorul” lui Lakers, cu un triple-double de senzație (36 puncte, 20 recuperări, 12 pase decisive).

Stephen Curry (35 de ani) nu s-a lăsat nici el mai prejos, terminând meciul cu 46 de puncte în cont și șapte pase decisive.

Curry a oferit faza meciului în finalul sfertului patru, când i-a ”rupt” gleznele lui Anthony Davis sub panoul lui Lakers înainte de a înscrie coșul prin care Warriors egalau scorul la 118-118.

Golden State Warriors a egalat din nou la ultima fază a primei reprize de prelungiri prin coșul de trei puncte reușit de Kyle Thompson. Scorul devenea 130-130 și meciul intra în a doua repriză suplimentară.

Cu 4.7 secunde înaintea finalului celei de-a doua reprize de prelungire Curry a trântit-o în coș de la mare distanță și Warriors prelua conducerea, 144-143.

Lakers a forțat ofensiva și LeBron James a scos faultul, transformând cele două aruncări libere primite, astfel că formația din Los Angeles trecea din nou în avantaj (145-144).

Cu 1.2 secunde înaintea finalului la repunerea de sub propriul panou cei de la Warriors au jucat scurt pentru Curry, iar acesta a încercat o aruncare de totul sau nimic din propriul semicerc.



Meci de senzație în NBA cu două reprize de prelungiri și aproape 300 de puncte marcate