NBA

LeBron James s-a inteles cu Lakers

Jucatorul LeBron James si-a dat acordul pentru a evolua din sezonul urmator pentru legendara echipa californiana Los Angeles Lakers.

In varsta de 33 ani, LeBron James a devenit jucator liber de la 1 iulie, dupa patru sezoane consecuive petrecute alaturi de Cleveland Cavaliers, echipa la care revenise in urma aventurii la Miami Heat.

Contractul lui James cu Lakers se va intinde pe patru ani, iar jucatorul american va incasa 154 milioane de dolari.

James a disputat opt finale consecutive in NBA si are in palmares trei titluri.

In 2003, LeBron James devenea prima optiune a lui Cavaliers in draftul NBA, iar sapte ani mai tarziu se muta in Miami starnind furia fanilor din Cleveland.

Primele doua titluri NBA din cariera au fost obtinute alaturi de Heat, in 2012 si 2013, dupa care James a renuntat la ultimii doi ani de contract cu Miami pentru a reveni in Ohio.

In 2016 Cleveland Cavaliers obtinea primul titlu NBA dupa o revenire senzationala in fata lui Golden State Warriors, echipa care conducea la un moment dat, cu 3-1, intr-o serie de prima la patru.

Los Angeles Lakers s-a aflat in ultimii ani intr-un declin continuu mai ales dupa retragerea legendarului Kobe Bryant.LeBron James s-a inteles cu Lakers