NBA

Kobe Bryant si-a prelungit contractul cu Lakers

Baschetbalistul american Kobe Bryant a semnat, luni, un nou contract de joc cu Los Angeles Lakers, anunta presa de specialitate de peste ocean.

Bryant si-a pus semnatura pe un contract valabil pentru alte doua sezoane, urmand a primi un salariu de 48.5 milioane de dolari.

Noua intelegere ii va aduce sensibil mai putini bani lui Bryant, care in prezent este cel mai bine platit jucator din NBA, cu un salariu de 30.5 milioane.

“Este o zi fericita pentru fanii lui Lakers si pentru organizatia noastra. Am sustinut intotdeauna ca prioritatea noastra numarul unu este sa-l avem pe Bryant in echipa noastra pana la finalul carierei lui. Este fara precedent sa joci 20 de ani in NBA si sa obtii atat de multe realizari cu aceeasi echipa”, a spus Mitch Kupchak, managerul general de la Lakers.

In prezent aflat in proces de refacere dupa accidentarea suferita sezonul trecut, Bryant a scris pe contul sau de Twitter: “Lakers pe viata”.

La finalul intelegerii cu echipa din LA baschetbalistul comparat de multi cu legendarul Michael Jordan va avea 38 de ani.

Vedeti mai jos semnatura pusa de Bryant pe contractul cu Lakers:



Kobe Bryant si-a prelungit contractul cu Lakers