NBA

Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est

Confruntare de zile mari in Conferinta de Est, unde Indiana Pacers a primit miercuri noapte vizita celor de la Miami Heat in cel mai asteptat duel al saptamanii in NBA.

Gazdele au inceput mai bine si au castigat primul sfert la o diferenta de sase puncte, insa raspunsul celor de la Heat nu s-a lasat prea mult asteptat.

Campionii NBA au raspuns in sfertul al doilea cu un 28-21 care au asigurat pentru LeBron James si compania un avantaj minim de un singur punct la pauza mare.

Heat a continuat sa conduca si dupa sfertul al treilea jucatorii lui Eric Spoelstra aveau un avans de cinci puncte.

Ultimul sfert i-au gasit pe cei de la Pacers "on fire", pentru a folosi o expresie de peste ocean, si echipa din Indiana a reusit un succes la limita, scor 84-83, dupa ce la un moment dat oaspetii conduceau cu 80-76 aproape de finalul meciurlui.

LeBron James a fost cel mai bun marcator al meciului, cu 38 de puncte, insa toate laudele au fost culese de Paul George de la gazde, jucator care a incheiat meciul cu 23 de puncte si 8 recuperari.

Indiana Pacers ramane dupa acest rezultat cea mai buna echipa din Conferinta de Est, urmata la trei lungimi distanta de Miami Heat. De altfel, Pacers este singura echipa din Est care a depasit bariera de 50 de victorii in sezonul regulat.



Indiana Pacers a produs surpriza in cel mai tare duel din Est