NBA

Golden State Warriors egaleaza scorul in finala Conferintei de Vest a NBA

La doua zile dupa ce pierdea meciul inaugural al finalei Vestului cu Oklahoma City Thunder, scor 108-102, campioana NBA din sezonul precedent a revenit cu o replica puternica.

Warriors au castigat meciul doi, cu un categoric 118-91, si au restabilit egalitatea in finala programata dupa sistemul “cel mai bun din sapte meciuri”.

O singura data au condus cei de la Thunder in meciul de miercuri noapte, cu 47-46, cand mai erau doua minute pana la finalul sfertului al doilea. Warriors aveau sa intre la cabine cu 57-49 pe tabela, iar in a doua jumatate a meciului diferenta a crescut tot mai mult pe fondul jocului foarte bun prestat de Stephen Curry in special in sfertul al treilea (17 puncte marcate din totalul de 31).

La inceputul sfertului final cei de la Golden State Warriors aveau un avans de 20 de puncte, astfel ca liderul Stephen Curry a fost retras pe banca pentru a fi menajat in vederea urmatoarelor doua meciuri, ambele programate pe terenul lui Oklahoma City Thunder.

Cleveland Cavaliers are 1-0 in finala Conferintei de Est contra lui Toronto Raptors dupa 115-84 in primul meci. Urmatorul meci este programat vineri noapte tot in Cleveland.



Golden State Warriors egaleaza scorul in finala Conferintei de Vest a NBA