NBA

Clippers, stapanii din Los Angeles

Los Angeles Clippers si-a masurat fortele miercuri noapte cu cei mai buni si echipa lui Vinny Del Negro a obtinut a patra victorie consecutiva în acest sezon.

Clippers a batut campioana Miami Heat, cu 107-100, la capatul unuia dintre cele mai spectaculoase meciuri ale începutului de sezon regulat.

Echipa din Florida a condus la jumatatea meciului, dar gazdele de la Clippers au reusit un sfert al treilea formidabil, sfert în care si-au apropiat victoria.

Chris Paul si Blake Griffin au încheiat meciul cu doua unitati în dreptul punctelor si recuperarilor, punând în umbra cele 30 de puncte ale lui LeBron James.

”Putem fi chiar mai buni de atât”. Blake Griffin

Paul si-a trecut în cont 16 puncte si 10 recuperari, în timp ce Griffin a adunat 20 de puncte si 14 recuperari.

Pentru Miami Heat a fost a cincea înfrângere consecutiva în deplasare contra celor de la Los Angeles Clippers.

Într-o alta partida jucata în Vest, Chicago Bulls s-a impus dupa prelungiri pe terenul celor de la Phoenix Suns, cu 112-106.

Cu 28 de puncte si 14 recuperari, Carlos Boozer a fost înca o data jucatorul decisiv pentru Chicago Bulls, dupa ce sezonul trecut marca 31 de puncte pe terenul lui Suns.

Bulls au condus cu 18 puncte în sfertul al treilea (79-61), dar gazdele din Phoenix au revenit spectaculos în al patrulea si au trimis meciul în prelungiri.

Dupa opt înfrângeri la rând echipa Detroit Pistons a obtinut în sfârsit primul succes în actualul sezon. ”Pistoanele” s-au impus cu 94-76 pe terenul celor de la Philadelphia 76-ers.

În aceste conditii singura echipa fara victorie în actualul sezon ramâne Washington Wizards (0-7).

Alte rezultate:

Boston Celtics – Utah Jazz 98-93

Oklahoma City Thunder – Memphis Grizzlies 97-107

Milwaukee Bucks – Indiana Pacers 99-85

Houston Rockets  - New Orleans Hornets 100-96

Minnesota Timberwolves – Charlotte Bobcats 87-89

Dallas Mavericks – Washington Wizards 107-101

Golden State Warriors – Atlanta Hawks 92-88



Clippers, stapanii din Los Angeles