NBA

Atlanta Hawks produce surpriza in NBA

Intr-unul dintre cele mai asteptate dueluri ale noptii de miercuri in NBA, Atlanta Hawks a invins pe teren propriu formatia Indiana Pacers, echipa cu cea mai buna linie de clasament din intreg campionatul, scor 97-87.

Pacers aveau doar sase infrangeri pana la ora jocului din Philips Arena, insa inca din startul partidei au aratat ca sunt pe cale sa o incaseze foarte rapid pe a saptea.

Hawks au inceput meciul ca din tun si au condus cu 12-0 inainte ca Paul George sa puna primele trei puncte pe tabela in dreptul celor din Indiana. In cele din urma George avea sa fie cel mai bun marcator pentru Pacers, cu 28 puncte.

Pentru Pacers, lidera Conferintei de Est, a fost un meci teribil de slab, cu doar 12 puncte in primul sfert si 32 in total la pauza mer.

Ultimele doua sferturi au fost mai bune pentru echipa din statul Indiana, dar Hawks au tinut cu inteligenta de rezultat si la final au pastrat seria de invincibilitate pe teren propriu in fata lui Pacers.

Din 2006 nu a mai castigat Indiana Pacers pe terenul lui Atlanta Hawks, ajungand astfel la 12 meciuri fara victorie pe Philips Arena.

Intr-o vizibila revenire de forma, Brooklyn Nets a intrerupt seria de zece victorii la rand a celor de la Golden State Warriors.

Echipa din New York s-a impus pe teren propriu, cu 102-98, la capatul unui meci in care Joe Johnson a fost “on fire” cu 27 de puncte marcate. Kevin Garnett a reusit la randul sau unul dintre cele mai bune meciuri in echipamentul lui Nets, cu 13 puncte.

Stephen Curry si-a trecut in cont 34 de puncte, insa nu a fost suficient pentru a o impinge pe Warriors spre un record de 11 victorii consecutive.

Alte rezultate din NBA:

San Antonio Spurs – Dallas Mavericks 112-90

Toronto Raptors – Detroit Pistons 112-91

New Orleans Pelicans – Washington Wizards 96-102

Houston Rockets  - Los Angeles Lakers 113-99

Minnesota Timberwolves – Phoenix Suns 103-104

Portland Trail Blazers – Orlando Magic 110-94

Los Angeles Clippers – Boston Celtics 111-105



Atlanta Hawks produce surpriza in NBA