Anti-Titlul zilei

ANTI-TITLUL ZILEI Volkswagen are probleme cu transmisia DSG

Un titlu ce ii poate interesa la prima vedere pe posesorii de Volkswagen, aparut in presa noastra de astazi. Din pacate si titlul, dar si articolul dezinformeaza.

In articol se scrie ca este vorba de aproximativ 380.000 de masini vandute in China si Japonia.

Stirea a aparut in presa internationala undeva in martie 2013, dar abia astazi in Romania, asadar are aproape doua luni vechime. Gradul de noutate este mic, asa ca la prima vedere motivul publicarii poate fi  goana dupa ceva intesant in detrimentul prospetimii unei informatii sau dorinta de a atinge subiectul VW.

A doua problema care nu se atinge in articol este ca aceste 380.000 de masini au cutii de viteze produse in China pentru zona Asia. Un amanunt important, pe care presa din Romania ar fi trebuit sa il caute si sa il spuna, pentru ca posesorii de masini cu DSG de la noi din tara nu au de fapt de ce sa isi faca griji.

Nu ca as fi un fan al tehnicii VW, toata lumea stie de ce, dar hai sa fim mereu corecti in si sa aratam corect lucrurile bune cand sunt bune, rele cand sunt rele.

Un alt lucru interesant care nu apare in articlul din Romania este ca masina accelereaza singura din cauza acestui defect. Asa ca VW a dus tehnica germana si in Asia, o sa isi faca si acolo un renume dupa ce toata Europa a vuit in ultimii ani pe tema injectoarelor.



ANTI-TITLUL ZILEI Volkswagen are probleme cu transmisia DSG