Fotbal American

Tom Brady inspirat de Cristiano Ronaldo sa revina asupra deciziei de retragere

Sursă foto: Manchester United / Instagram

Legendarul Tom Brady s-a razgandit in privinta retragerii din activitatea de jucator profesionist si va continua pentru cel putin inca un sezon alaturi de Tampa Bay Buccaneers.

Brady a anuntat ca revine asupra deciziei de retragere din activitate dupa un meci al lui Manchester United in Premier League.

O partida in care Cristiano Ronaldo a reusit un hattrick impotriva lui Tottenham si a devenit jucatorul cu cele mai multe goluri din istoria fotbalului.

Cele doua staruri ale sportului mondial s-au intalnit pe gazonul arenei Old Trafford, imaginea lor devenind virala pe retelele de socializare.

“In ultimele doua luni am realizat ca locul meu e inca pe teren si nu in tribuna. Va veni si acel timp, dar nu este cazul acum. Imi iubesc coechipierii si imi iubesc familia care ma sustine. Ei fac totul sa fie posibil. Revin pe teren pentru al 23-lea meu sezon in Tampa”, a transmis Tom Brady la cei 44 de ani ai sai.

Presa engleza crede ca intalnirea cu Cristiano Ronaldo si performanta acestuia in tricoul lui Manchester United a fost una revelatoare pentru Tom Brady in ceea ce priveste continuarea carierei la cel mai inalt nivel.

Tom Brady este considerat cel mai mare jucator de fotbal american din toate timpurile, dupa ce a castigat de sapte ori in cariera Super Bowl.



Tom Brady inspirat de Cristiano Ronaldo sa revina asupra deciziei de retragere