Fotbal American

S-au stabilit finalele de Conferință în NFL. Ultimele patru echipe rămase în cursa pentru Super Bowl

Sursă foto: https://twitter.com/Chiefs

Dintre cele patru echipe ajunse în finalele de Conferință și implicit în cursa pentru prezența în Super Bowl o singură formație n-a pus niciodată mâna pe trofeul Vince Lombardi care răsplătește campioana din NFL.

San Francisco 49ers la un pas de Super Bowl după o revenire de senzație

Este vorba de Detroit Lions, echipă care nici măcar n-a ajuns vreodată să joace în Super Bowl și care ultima oară a disputat finala Conferinței Naționale (NFC) în 1991 contra celor din Washington Redskins.

După un sezon foarte bun, Detroit Lions a trecut în Runda Divizională de Tampa Bay Buccaneers pe teren propriu, cu 31-28.

”Leii” vor juca pentru titlul NFC și prima calificare din istorie în Super Bowl în deplasare contra lui San Francisco 49ers, un meci în care pornesc cu șansa a doua.

În Conferința Americană (AFC) meciul pentru titlu se va disputa între Baltimore Ravens și Kansas City Chiefs, câștigătoarea campionatului NFL în 2023.

Chiefs au revenit de la -4 la pauza mare pe terenul lui Buffalo Bills, impunându-se în final, cu 27-24.

Gazdele din New York au ratat un field goal pe final de meci, irosind astfel șansa trimiterii meciului în prelungiri.

Pentru al șaselea an consecutiv în finala AFC, Kansas City Chief va avea un meci infernal pe terenul lui Baltimore Ravens, echipă care a spulberat în Runda Divizională pe Houston Texans, cu 34-10.

Super Bowl din acest an se va disputa pe 11 februarie în Las Vegas.



S-au stabilit finalele de Conferință în NFL. Ultimele patru echipe rămase în cursa pentru Super Bowl