Fotbal American

Rasturnare incredibila in playoff-ul NFL

Sursă foto: https://twitter.com/Jaguars/

Echipa Jacksonville Jaguars a revenit de la 0-27 in meciul disputat pe teren propriu cu Los Angeles Chergers, sambata noapte, si a reusit o calificare nesperata in faza Divizionala a playoff-ul din NFL.

In sfertul al doilea cei de la Chargers conduceau cu un categoric 27-0, scor la care prea putini isi mai puneau problema echipei calificate in faza urmatoare a playoff-ului. S-a incheiat pana la urma 31-30 in favoarea lui Jaguars!

Un touchdown reusit cu 24 de secunde inaintea intrarii la pauza i-a readus insa in meci pe cei de la Jaguars si s-a dovedit a fi momentul de cotitura al meciului disputat undeva la 7 grade Celsius. O temperatura destul de scazuta chiar si pentru Florida in luna ianuarie.

Jaguars au marcat punctele victoriei la ultima faza a meciului printr-un field goal (3 puncte) prin Petterson de la 36 de yarzi.

Pentru Jaguars este prima aparitie in playoff dupa cinci ani, cand au castigat divizia Sud a AFC la fel ca in sezonul curent. La precedenta aparitie in playoff cei de la Jaguars au trecut de Buffalo Bills in Wild Card (10-3) si de Pittsburg Steelers in Divizionala (45-42), pentru a pierde apoi meciul pentru titlul AFC cu New England Patriots (20-24).

Intr-un alt meci din faza Wild Card, San Francisco 49ers a trecut pe teren propriu de Seattle Seahawks, cu 41-23. A fost doar pentru a doua oara in istorie cand cele doua echipe s-au intalnit in postsezon, dupa finala NFC din 2013 castigat atunci de Seahawks.

Duminica sunt programate alte trei meciuri din Wild Card:

Buffalo Bills - Miami Dolphins (20:05)

Minnesota Vikings - New York Giants (23:40)

Cincinnati Bengals - Baltimore Ravens (3:15).

Faza Wild Card se incheie luni noapte cu meciul Tampa Bay Buccaneers - Dallas Cowboys (3:15).



Rasturnare incredibila in playoff-ul NFL