Sporturi americane

Premiera in NFL: ambele finale de conferinta decise in prelungiri

Sursă foto: twitter.com/nfl

Toate drumurile duc in Super Bowl pentru New England Patriots si Los Angeles Rams, cele doua echipe care isi vor disputa in acest an trofeul Vince Lombardi, cel mai ravnit titlu in fotbalul american.

Cele doua echipe ajunse in marea finala a campionatului NFL au trecut, duminica noapte, de obstacole importante in finalele de conferinta.

In NFC, Los Angeles Rams s-a impus pe terenul celor de la New Orleans Saints, cu 26-23, dupa un field goal reusit in prelungiri de la 57 de yarzi. Aceasta dupa ce Saints avusesera primul atac, insa pasatorul Drew Brees s-a vazut blocat la a treia tentativa.

Meciul dintre Kansas City Chiefs si New England Patriots s-a disputat in conditii speciale, in aer liber la o temperatura de sapte grade sub zero.

O inclestare teribila intre cele doua echipe pentru titlul AFC, un meci pe care Patriots l-au castigat de asemenea in prelungiri, calificandu-se pentru a 9-a oara in Super Bowl.

Meciul meciurilor in fotbalul american se va disputa pe 3 februarie.Premiera in NFL: ambele finale de conferinta decise in prelungiri