Fotbal American

Grea lovitura pentru Dallas Cowboys in finalul sezonului regulat. L-au pierdut pe Romo

Dallas Cowboys, cea mai potenta financiar echipa din fotbalul american nu a mai jucat in playoff de trei sezoane, iar toate sperantele celor din Texas pentru un loc in elita NFL par a se fi spulberat odata cu anuntul accidentarii lui Tony Romo.

Pentru cei mai putini familiarizati cu fotbalul american, Tony Romo este responsabilul cu pasa decisiva la Cowboys si unul dintre cei mai bine cotati aruncatori din liga.

Quarterback-ul celor din Dallas s-a accidentat la spate in meciul castigat, duminica trecuta, contra celor de la Washington Redskins intr-o partida vitala castigata la diferenta de un punct de Cowboys, scor 24-23.

Ales pe ultima coperta a celebrei reviste Sports Illustrated, Romo tine capul de afis in presa de peste ocean mai ales ca pentru Cowboys urmeaza meciul decisiv pentru calificarea in playoff contra echipei Philadelphia Eagles.

Va fi un meci de care pe care intre cele doua echipe din NFC - Divizia Est, iar antrenorul lui Cowboys, Jason Garrett, trebuie sa mizeze in linia ofensiva pe quarterback-ul de rezerva Kyle Orton.

Acesta din urma a oferit doar cinci pase in acest sezon regulat pentru 40 de yarzi castigati de coechipierii sai. Prin comparatie, Romo are un procentaj de 64 % la capitolul pase reusite, contribuind la 31 de touchdown-uri si un total de 3.828 de yarzi.



Grea lovitura pentru Dallas Cowboys in finalul sezonului regulat. L-au pierdut pe Romo