Fotbal American

Gafa monumentala la un meci din NFL

Campionatul NFL de fotbal american produce etapa de etapa actiuni spectaculoase care mentin popularitatea acestui sport la cote inalte atat peste ocean cat si in restul lumii.

La fel de adevarat este ca uneori jucatorii platiti cu milioane si chiar zeci de milioane de dolari produc faze de tot rasul, cum s-a intamplat duminica seara si in timpul confruntarii dintre New York Giants si New England Patriots.

Cei de la Patriots au interceptat mingea dupa o degajare a gazdelor de la Giants si au fost foarte aproape de un touchdown dupa o cursa de peste 80 de yarzi.

Scapat singur cu poarta goala, pentru a imprumuta o expresie din fotbal inteles in termeni de soccer in acest context, Danny Amendola a fost faultat la modul propriul de unul dintre coechipierii sai la doar zece metri de terenul de tinta advers.

Un final frustrant pentru una dintre cele mai spectaculoase actiuni din acest sezon regulat al NFL.

Vedeti faza VIDEO aici.

Patriots s-au impus in cele din urma in fata lui Giants, cu 27-26, printr-un field goal de trei puncte reusit de la 54 de yarzi cu o secunda ramasa din timpul efectiv de joc.Gafa monumentala la un meci din NFL