Fotbal American

Cowboys castiga de Ziua Recunostintei dupa o revenire spectaculoasa

Dallas Cowboys a primit, joi seara, vizita celor de la Oakland Raiders in saptamana a 14-a din sezonul regulat al NFL.

Un meci la indemana texanilor care se afla in cursa pentru calificarea in playoff din postura de castigatori ai NFC - Divizia Est.

Cu 6-5 linie de clasament, Cowboys au avut parte de un start electrizant de partida si nu pentru ca ar fi reusit vreo faza remarcabila, ci pentru ca dupa doar 12 secunde de joc Raiders reuseau primul touchdown al meciului dupa un “fumble” care a urmat primului “kickoff”.

Echipati in tricourile albastre pentru doar a doua oara in acest sezon si dupa foarte mult intr-un meci disputat pe teren propriu, “The Boys” au avut o prima jumatate slaba de meci. Chiar dezastruoasa, in care pasele lui Tony Romo nu au functionat, iar apararea a fost depasita cu usurinta de inaintasii lui Raiders.

Astfel, formatia din California a avut la un moment dat 21-7 pe tabela, moment in care Cowboys se aflau cu spatele la zid, iar Romo acuza din plin un virus capatat in noaptea dinaintea meciului.

Quarterback-ul celor din Dallas a schimbat tactica in partea secunda si a mizat mai mult pe patrunderile lui DeMarco Murray, jucator care a reusit trei touchdown-uri dupa un total de 63 de yarzi alergati.

Dallas Cowboys ajunge la 7-5 linie de clasament si cel putin pana la meciul dintre Philadelphia Eagles si Arizona Cardinals ocupa primul loc detasat in Divizia Est a NFC.

Joi seara de Ziua Recunostintei s-au mai disputat alte doua meciuri in NFL: Detroit Lions - Green Bay Packers 40-10 si Baltimore Ravens - Pittsburgh Steelers 22-20.



Cowboys castiga de Ziua Recunostintei dupa o revenire spectaculoasa