Fotbal American

Au mai ramas patru in drumul spre Super Bowl. Cum arata finalele de conferinta in NFL

Sursă foto: https://twitter.com/49ers/

Intr-un duel istoric pentru anii 90 din NFL, San Francisco 49ers a invins Dallas Cowboys pe teren propriu, cu 19-12, si a obtinut calificarea in finala NFC.

Un meci in care cele doua echipe s-au concentrat aproape exclusiv pe defensiva si care a fost decis de un singur touchdown reusit de 49ers.

Christian McCaffrey a punctat in debutul sfertului al patrulea, ultimul, dupa o alergare de doi yarzi.

Un touchdown venit cand tabela arata 9-9 si care a inclinat decisiv balanta in favoarea echipei din San Francisco.

Dak Prescott, fundasul pasator al celor de la Dallas Cowboys, a contabilizat doua interceptii, prima in finalul sfertului secund intr-un moment extrem de favorabil pentru texani care ar fi adus cel putin trei puncte pe tabela.

San Francisco49ers va intalni in deplasare pe Philadelphia Eagles in pentru titlul din NFC si calificarea in Super Bowl.

In finala AFC se vor duelua Kansas City Chiefs si Cincinnati Bengals pe Arrowhead Stadium din Kansas City.

Pe o zapada desprinsa din povestile de iarna, Bengals au trecut in deplasare de Buffalo Bills, cu 27-10.

A fost o reeditare a meciului din runda a 17-a a sezonului regular, meci suspendat atunci din cauza accidentarii lui Damar Hamlin de la Bills. Intreaga poveste poate fi citita aici.

Finalele de conferinta vor avea loc duminica, 29 ianuarie.

Super Bowl, finala NFL, se va disputa pe 12 Februarie in Arizona, pe State Farm Stadium din Glendale.Au mai ramas patru in drumul spre Super Bowl. Cum arata finalele de conferinta in NFL