Fotbal American

Aparitie surprinzatoare in public pentru Damar Hamlin (video)

Sursă foto: https://twitter.com/AOL

Jucatorul de fotbal american Damar Hamlin a surprins pe toata lumea cu o aparitie in public, punand astfel capat numeroaselor controverse care au urmat stopului cardiac suferti de acesta in timpului unui meci din NFL.

Damar Hamlin, 24 de ani, a fost unul dintre cei cinci finalisti la premiile jucatorilor profesionisti din fotbalul american (NFLPA).

Hamlin a surprins pe toata lumea cand, odata ce si-a auzit numele, a aparut pe scena pentru a-si ridica premiul. Nimeni n-a stiut pana atunci ca se afla in sala.

"E o binecuvantare sa fii binecuvantat", au fost cuvintele lui Hamlin, acesta fiind acompaniat de un ropot consistent de aplauze din partea celor prezenti.

Hamlin a primit pe langa trofeu si un cec in valoare de 100.000 de dolari reprezentand donatii care vor ajunge la copiii din orasul sau natal McKees Rocks, Pennsylvania, sub forma de jucarii.

Pe 2 ianuarie, la un meci din penultima etapa a sezonului regular din NFL, Damar Hamlin s-a prabusit inconstient la pamant dupa o coliziune banala pentru fotbalul american.

Hamlin a stat noua zile in spital, dupa care a fost externat si nu s-a mai stiut nimic despre el, alimentand diverse teorii ale conspiratiei pe retelele de socializare.

Pe 22 ianuarie, la meciul din playoff dintre echipa sa (Buffalo Bills) si Cinncinati Bengals Hamlin a avut o aparitie invaluita in mister, cu fata ferita de cameramanii televiziunilor americane. Un nou moment care a dat apa la moara celor care sustineau chiar ca Hamlin nici n-ar mai fi printre noi si ca in locul acestuia ar fi aparut o sosie.Aparitie surprinzatoare in public pentru Damar Hamlin (video)