Snooker

Ronnie O’Sullivan și-a dat drumul la gură împotriva unui adversar din circuit: ”Mi se rupe de el. Are o viață jalnică”

Sursă foto: https://twitter.com/Livesnooker

Câștigător pentru a opta oară în carieră la Masters, unul dintre cele trei turnee care formează Tripla Coroană din snooker, Ronnie O’Sullivan a aruncat cu vorbe grele în direcția lui Ali Carter, jucătorul pe care l-a învins în finala din acest an, cu 10-7.

”Mi se rupe. Toată lumea îl cunoaște cum e ca om. Are probleme. Atunci de ce ... intră în discuție cu mine? Eu nu vreau să vorbesc despre el. Nu-mi pasă.

”Mi se rupe. Cu cât va insista mai mult să mă atace, cu atât o să-l pedepsesc mai mult de fiecare dată (la masa de joc). Nu face decât să-și sape singur o groapă. Trebuie să-și pună ordine în viața lui de c...t. Eu nu vorbesc cu el de 20 de ani.

”Să joci snooker contra lui e un coșmar. Nu e o persoană plăcută deloc și nu lasă un vibe prea bun la masă. Am spus ce aveam de spus și voi o să aveți ce scrie acum. Nu dau niciun rahat pe asta. Gata, final de conferință. Presupun că acum aveți un titlu, nu-i așa?”, a spus Ronnie O’Sullivan, anunță The Independent.

Reacția lui Ronnie a apărut după ce Carter l-a acuzat pe acesta de comportament nprofesionist în timpul finalei de la Alexandra Palace.

Carter a spus despre Ronnie că și-a suflat nasul pe jos în arena de competiție: ”Comportament jalnic din partea unui profesionist. N-am ce cuvinte să-i adresez”.

Cel supranumit ”Căpitanul” a reacționat totuși la atacul lui Ronnie: ”De fapt îmi pare puțin rău pentru el. Nu cred că e prea bine cu capul”.

Cei doi se pot reîntâlni în finala World Grand Prix din această săptămână, fiind repartizați pe tablouri diferite de concurs.

 


Ronnie O’Sullivan și-a dat drumul la gură împotriva unui adversar din circuit: ”Mi se rupe de el. Are o viață jalnică”