Inot

De ce s-a „înecat” din nou Popovici? De la slăbiciunile lumești ale lui Becali până la vaccinul Activenews

Cauzele celui de-al doilea eșec al lui David Popovici de la Campionatul Mondial de Înot 2023 sunt diverse, conform articolelor și declarațiilor din presa românească.
David Popovici, încă o dezamăgire la Mondiale. Locul 6 în cursa unde încă deține recordul mondial

Siteul Activenews.ro publică un articol în care afirmă că David Popovici s-a retras în anul 2022 de la proba de 400m de la Europene, afirmând că este obosit. De atunci, el a rămas obosit și a ratat ambele finale de la Mondialul din 2023. Publicația consideră că atât el, cât și Simona Halep, sunt victime ale injectării cu serurile experimentale ARNm sintetic. Detalii aici. Activenews publică de asemenea imaginea de mai sus, când sportivul recomanda serurile ARNm în timpul „campaniei de vaccinare”, alături de o altă imagine cu Simona Halep lângă militarii care au pus pe roate campania de vaccinare în România.

Altă părere este cea a lui Gigi Becali. Acesta afirmă că Popovici este tânăr și și-a alocat energia în altă parte, nefiind o mașină. ”Păi aia nu e înfrângere, dacă ieși pe locul 2 (n.r. 4, respectiv 6), și nu i s-a doborât recordul mondial. Ce, este mășină? Și mașina, dacă e Mercedes și concurează cu Dacia, poate face o pană și o învinge Dacia. Eu nu știu asta, nu ma pricep la natație. El e fenomen, nu ai ce să ii spui, e fenomen. Ce a făcut el, e fenomen, sau ce a făcut Nadia Comăneci, Halep, Hagi, Ilie Năstase. La un moment clachezi, probabil, fiind om, te ocupi și tu de altceva, cine știe, de prietena lui, de nu știu ce, scazi în putere, o lună, două”, a spus Gigi Becali, potrivit ProSport.

Specialiștii de la L'Equipe s-au mulțumit doar să constate: „”Recordman mondial și campion mondial en-titre, românul David Popovici nu a terminat decât pe locul 6, cu mult sub standardele sale”, au scris specialiștii în sport din Franța. 



De ce s-a „înecat” din nou Popovici? De la slăbiciunile lumești ale lui Becali până la vaccinul Activenews