Hochei

Romania invinge Estonia la Campionatul Mondial

Meci decisiv pentru nationala Romaniei la Campionatul Mondial de hochei pe gheata din Ucraina. Prima noastra reprezentativa a intalnit de la ora 13, in direct pe Onlinesport.ro, echipa Estoniei in derby-ul pentru evitarea retrogradarii. Romania a pierdut primele doua meciuri (1-8 cu Ucraina si 1-6 cu Polonia), la fel ca si Estonia (4-5 cu Olanda si 1-8 cu Ucraina), dar a facut diferenta in fata balticilor.

Final: Estonia - Romania 3-6 (1-2, 2-2, 0-2)

Repriza III

Final de partida.

56:31 Pucul este recuperat de apararea noastra si Csanad Virag duce scorul la 6-3. De acum zarurile par a fi aruncate si Romania este aproape de victorie.

56:19 Estonia scoate portarul de pe gheata si forteaza golul in disperare de cauza.

55:44 Pysarenko este eliminat din cauza unei probleme cu echipamentul sau de joc.

43:36 Tihamer Becze mai primeste un punct pentru pasa decisiva oferita lui Zsombor Molnar. Romania conduce pentru prima data cu doua goluri.

Repriza II

37:46 Romania trece din nou la conducere pe o faza de superioritate numerica. Csanad Virag a gasit drumul spre gol din pasa lui Zzolt Molnar si Yevgheni Pysarenko.

35:56 Din nou egalitate pe tabela. Estonia puncteaza din nou in superioritate numerica. Aleksandr Kuznetsov a trimis pucul in poarta aparata de Adrian Catrinoi.

30:02 Romania revine la conducere, scor 3-2, Attila Goga, faza in care creditati cu pase decisive au fost Ervin Moldovan si Szabolcs Papp.

28:04 Estonia restabileste egalitatea profitand de un om in plus pe gheata. Robert Rooba a marcat pentru 2-2.

Repriza I

19:44 Eliminare primita de Szabolcs Papp si Romania termina repriza in inferioritate numerica.

16:29 Romania preia conducerea prin Csnad Virag. La fel ca si in cazul primului gol, si de aceasta data s-a jucat in efective complete pe gheata.

10:30 Egaleaza Romania prin Tihamer Becze, jucator aflat la a doua reusita in acest turneu. Pasa oferita de Zsombor Antal. 

07:00 Estonia deschide scorul prin Aleksei Sibirtsev in situatie de superioritate numerica. Csnad Virag fusese eliminat din echipa noastra.

13:00 A inceput meciul.



Romania invinge Estonia la Campionatul Mondial