Serie A

Guidolin a inceput sa-l indrageasca pe Torje: "Creste mult"

Tehnicianul echipei Udinese, Francesco Guidolin, a declarat ca fotbalistul Gabriel Torje, care a marcat golul egalizator la meciul cu Palermo, scor 1-1, creste mult si merita sa fie luat în considerare, informeaza presa italiana.
"Torje a înscris un gol frumos, creste mult si este un jucator care merita sa îl iau în considerare. Cred ca poate sa dea mult în viitor si are nevoie doar sa se adapteze aceste noi realitati, ca pentru el nu este doar o echipa noua, ci si obiceiuri si stil de viata noi", a spus Guidolin.

"Torje o salveaza pe Udinese: 1-1 cu Palermo", a notat calciobloglive.it, în timp ce Il Messagero Veneto a scris: "Torje egaleaza, Udinese respira", iar Soccer Magazine a titrat: "Torje limiteaza daunele: Palermo - Udinese 1-1".

Fotbalistul echipei Udinese, Gabriel Torje, a înscris golul egalizator în meciul disputat, sâmbata seara, în deplasare, cu echipa Palermo, scor 1-1 (0-1), în etapa a 29-a a campionatului Italiei.

Palermo a deschis scorul în minutul 31, prin Miccoli.

Torje, care a intrat pe teren în minutul 66 în locul lui Pazienza, a înscris în minutul 84, acesta fiind al doilea gol al românului pentru echipa din Udine.

Mediafax


Guidolin a inceput sa-l indrageasca pe Torje: "Creste mult"