Handbal

Neagu isi arata clasa si aduce victoria cu Angola

Romania a obtinut, joi seara, a patra victorie consecutiva la Campionatul Mondial, 27-24 cu incomoda nationala a Angolei, insa meciul nu a fost deloc unul usor pentru tricolore. Meciul a fost live text aici.

Angola a condus in mai multe randuri pe tabela si doar explozia din final a Cristinei Neagu, care a marcat trei goluri la rand dupa actiuni luate pe cont propriu a inclinat decisiv balanta in favoarea Romaniei.

Cu aceasta a patra victorie din tot atatea meciuri Romania nu mai poate rata unul din primele doua locuri in Grupa A.

Vineri de la ora 19:00 vom incheia grupa impotriva Frantei, adversara noastra de traditie in handbalul mondial feminin.

Dupa un 4-3 pentru Romania au urmat trei goluri la rand marcate de Angola si cea mai valoroasa echipa de pe continentul negru se instala la conducere.

Romania a alergat dupa egalare si a izbutit-o abia in finalul reprizei cand, dupa ce am fost adversarele au avut chiar si patru goluri diferenta (12-8), tricolorele au reusit sa revina spectaculos si sa intre la cabine cu 14-14. 

Echipa noastra nationala a revenit la conducere in debutul partii secunde la 15-14 pentru prima data de la 4-3, insa Angola a continuat sa puna probleme.

Finalul a fost unul pe muchie de cutit si actiunile personale ale Cristinei Neagu au facut diferenta in favoarea echipei Romaniei.

Neagu s-a dovedit irezistibila pe faza ofensiva marcand trei goluri cruciale in cel mai arzator moment al meciului.

Romania isi ia astfel o meritata revansa in fata Angolei pentru infrangerea suferita la turneul olimpic de la Rio (2016)



Neagu isi arata clasa si aduce victoria cu Angola