Handbal

Infrangere soc pentru CSM Bucuresti in Liga Campioanelor

Sursă foto: twitter.com/EHFCL

CSM Bucuresti a pierdut surprinzator cu Nykobing, scor 22-25, in etapa a treia din Liga Campionilor, dupa un meci in care jucatoarele noastre au fost de nerecunoscut. Meciul a fost live text aici.

Dupa un start perfect de sezon, cu victorii la scor contra lui Krim si Gdynia, pentru CSM Bucuresti a venit acest prim dus rece in fata unei echipe care pierduse in fata slovenelor din Ljubljana.

Nykobing a inceput lansat meciul, cu 3-1 pe tabela in primele minute, dupa care CSM a reactionat si a egalat scorul (4-4) prin Frafjord de doua ori, Hagman, Ungureanu si Kurtovic.

A urmat o serie de trei goluri la rand pentru campioana Danemarcei (7-4 in minutul 11). Cu un joc extrem de fragil in atac, CSM-ul a tras din greu pentru a egala scorul dupa 20 de minute prin Neagu (8-8).

Gazdele s-au distantat din nou la doua goluri (10-8), pentru ca CSM-ul sa revina cu patru consecutive marcate de Mehmedovic, Neagu de doua ori si Manea in cel mai bun moment al jocului pentru campioana Romaniei.

CSM s-a distantat in premiera la doua goluri, 14-12 in ultimul minut al primei reprize, pentru ca la cabine echipa noastra sa intre cu avantaj minim de un singur gol.

Repriza secunda a inceput cu ratarea lui Neagu, jucatoare care nu s-a regasit niciun moment in aceasta partida.

De la 18-17 pentru CSM a urmat o perioada de cosmar, cu sapte minute in care campioana Romaniei nu s-a mai intalnit cu golul si in care gazdele au marcat de patru ori.

Gullden egala la 21-21 in minutul 50 din aruncare de la 7 metri, pentru ca trei minute mai tarziu sa repete procedeul pentru ultimul moment in care CSM s-a aflat la conducere.

Nykobing s-a trezit din criza de idei ofensiva pe care o aratase la intrarea in ultimele zece minute si a inscris gol dupa gol pentru un succes surprinzator, cu 25-22.

Neagu si Gullden au ratat ultimele aruncari ale echipei bucurestene, care nu mai pierduse un meci din semifinalele Final Four-ului din sezonul precedent.

Marcatoare

Nykobing: Westberg, Kristiansen 6 goluri, Pedersen 5, Iversen 3, Wallen, Kristiansen 2, Lagerquist 1.

CSM: Gullden 6 goluri, Frafjord 4, Kurtovic 3, Neagu, Hagman, Curea 2, Mehmedovic, Jorgensen, Manea 1.

Clasament

Nykobing a egalat-o in clasament pe CSM Bucuresti, fiecare echipa avand cate 4 puncte la jumatatea Grupei A.



Infrangere soc pentru CSM Bucuresti in Liga Campioanelor