Handbal

CSM Bucuresti, start lansat in noul sezon de Liga Campionilor

Sursă foto: facebook.com/CSMBOfficial

Intarita serios in pauza competitionala, CSM Bucuresti a castigat de o maniera categorica primul meci din actualul sezon al Ligii Campionilor, scor 30-18, pe teren propriu contra echipei slovene Krim Mercator Ljubljana. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

Cu exceptia inceputul de meci, cand Krim a condus cu 2-0, jocul a fost dominat autoritar de CSM Bucuresti, echipa cu doua clase peste o adversare care are in vitrina doua trofee ale Ligii Campionilor.

Hagman, Gullden, Mehmedovic si Neagu au marcat patru goluri la rand pentru CSM, echipa care din minutul 8 s-a instalat la conducere pe tabela ca un alergator de cursa lunga desprins din pluton.

Tigroaicele Romaniei si-au permis sa faca si spectacol, asa cum s-a intamplat in minutul 20 la pasa lui Gullden pentru finalizarea lui Neagu dupa o aeriana de mare efect.

Cu doua minute inaintea pauzei CSM a suferit prima eliminare, Bazaliu fiind trimisa pe banca pentru un fault in defensiva, iar la cabine s-a intrat cu un avantaj linistitor, 15-7.

Krim a inceput partea secunda cu doua goluri la rand, dar CSM a continuat asaltul ofensiv ajungand pana la 28-15 cu cinci minute inaintea finalului.

Pe un scurt moment de relaxare oaspetele au avut o serie de trei goluri la rand, ceea ce a nemultumit-o pe antrenoarea Helle Thomsen. Aceasta a solicitat un ultim timeout, iar CSM a sprintat spre o victorie cu 30-18 dupa doua goluri la rand.



CSM Bucuresti, start lansat in noul sezon de Liga Campionilor