Handbal

CSM Bucuresti pierde in deplasare cu Larvik

Sursă foto: facebook.com/CSMBOfficial

O noua infrangere pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor, scor 33-35 (18-18), in deplasare cu Larvik, dupa ce in prima repriza campioanele Europei au condus chiar si cu patru goluri. Meciul a fost live text aici.

Echipa pregatita de Aurelian Rosca a avut un start perfect de partida si a condus in permanenta pana in minutul 18, cand Larvik egala scorul (11-11), dupa ce formatia bucuresteana avusese 10-6 pe tabela cu doar patru minute mai devreme.

Larvik trecea in premiera la conducere, 17-16 in minutul 28, dupa reusita lui Mork, iar la cabine s-a intrat cu 18-18 dupa o parada a portaritei CSM-ului, Jelena Grubisici.

Debutul partii secunde a fost unul de cosmar pentru CSM Bucuresti, cu nu mai putin de patru goluri primite la rand fara a inscrie vreunul.

Time out-ul cerut rapid de Rosca a sunat adunarea si CSM revenea in meci prin doua reusite consecutive, Martin din actiune si Gullden de la 7 metri (22-20).

Doua mingi la rand pierdute in ofensiva de Ayglon au fost speculate de jucatoarele lui Larvik, iar in minutul 47 tabela se inclina din nou la 30-24.

CSM Bucuresti nu s-a predat si cu doua minute inaintea finalului campioanele Europei se apropiasera la un singur gol diferenta (34-33).

Ungureanu a respins in extremis o aruncare punandu-si echipa pe un atac care ar fi putut aduce egalarea. Niombla a pasat insa gresit pentru Torstensson, gazdele au scapat pe contraatac si au inscris pentru 35-33.

Acesta avea sa fie si scorul final al intalnirii, iar CSM Bucuresti rateaza sansa de a urca pe locul secund in Grupa Principala II a Ligii Campionilor.

Amanda Kurtovic de la gazde si Carmen Martin de la CSM au fost cele mai bune marcatoare ale meciului, cu 8 reusite fiecare.



CSM Bucuresti pierde in deplasare cu Larvik