Gimnastica

Romania merge la Mondiale fara obiectiv de medalie

Octavian Bellu, antrenorul coordonator al lotului feminin de gimnastica al Romaniei, a declarat ca delegatia tricolora va merge la Campionatele Mondiale de la Anvers (Belgia) fara obiectivul obtinerii vreunei medalii.

"De aceasta data, nu avem obiectiv de castigare a unei medalii. Eu, personal, nu mai pun obiective asa, pentru ca ori mi-am propus prea mult si am luat prea putin, ori invers. La Mondialele de acum nu ne facem mari iluzii si nu ma refer doar la absenta Dianei Bulimar din lot. Larisa Iordache are si ea probleme, nu e la potential maxim, iar asupra Sandrei Izbasa nu mi se pare corect sa punem toata presiunea. Are si ea 23 de ani, iar dupa aceste Mondiale in proportie foarte mare se va retrage. A facut doua Olimpiade, ambele cu aur, iar daca ne uitam bine, se numara pe degete gimnastele care au reusit asemenea performanta. La Antwerp va face un singur aparat, solul", a declarat Octavian Bellu pentru Mediafax.

Romania propune pentru editia din acest an a Mondialelor cea mai tanara sportiva din competitie. Amanunte aici.

Campionatele Mondiale de la Antwerp vor avea loc in intervalul 30 septembrie-6 octombrie. Delegatia Romaniei a plecat miercuri spre Belgia.



Romania merge la Mondiale fara obiectiv de medalie