Gimnastica

De 8 Martie, gimnastele au făcut spectacol pentru mamele lor! (Video)

Sportivele din lotul național petrec Ziua Femeii în cantonamentul de la Izvorani și le-au pregătit mamelor un cadou inedit.

De 8 Martie gimnastele care s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris le-au pregătit mamelor o surpriză “mută”.

Andreea Preda a exprimat prin gesturi momentul în care un copil îi dăruiește flori mamei de ziua ei.

„Nu este tot timpul greu de ghicit. La mimat, Lili se pricepe, dar și eu și Ama, depinde care dintre noi este mai mult în temă cu acel cuvânt pe care îl avem de mimat” - Ana Maria Bărbosu, componentă a lotului național de gimnastică artistică al României.

Mara Ceplinschi a uitat numărul zilelor de 8 Martie petrecute în cantonament, dar își aduce aminte cu mare plăcere de surprizele pe care i le pregătea mamei sale.

“Toate zilele de 8 Martie au fost speciale pentru că sunt din inimă făcute pentru mama mea. În copilărie îi făceam foarte multe felicitări și ghiocei” -Mara Ceplinschi, componentă a lotului național de gimnastică artistică al României. 

„Când eram mică, îi desenam, îi făceam felicitări de mână, îi scriam poezii” - Ana Maria Bărbosu, componentă a lotului național de gimnastică artistică al României. 

8 Martie nu a fost singurul subiect pregătit de gimnaste. Fetele au arătat că nu e nevoie de cuvinte că să creeze momente de care să își aducă aminte cu plăcere. Jocul de mimă a fost introdus în rutina fetelor de către Patrick Kiens, antrenorul olandez de la lot.

 „Eram într-un weekend și stăteam toate împreună și el ne-a propus această activitate. Noi de obicei mai facem team challenge-uri, să ne mai destindem, ne mai întărim spiritul de echipă și de atunci ne-a prins mult și când avem timp, jucăm mima” - Ana Maria Bărbosu, componentă a lotului național de gimnastică artistică al României.



De 8 Martie, gimnastele au făcut spectacol pentru mamele lor! (Video)