Gimnastica

Larisa Iordache s-a retras din gimnastica

Sursă foto: https://twitter.com/ViktoriousK/

Sportiva in varsta de 25 de ani a anuntat printr-un mesaj pe retelele de socializare ca renunta sa mai faca sport de performanta.

Larisa Iordache spune ca este impacata si multumita cu alegerea facuta, si ca va incepe un nou capitol in viata.

Anuntul Larisei Iordache vine la doar cateva zile distanta dupa ce isi informase fanii ca urmeaza sa fie supusa unei noi interventii chirurgicale la glezna.

"Cazi, dar te ridici! Azi este nimeni, însă mâine este campionul lumii. Totul este o alegere, o alegerea de a fii cel mai bun pentru tine şi în sufletul tău. Asta am învăţat în cei 20 de ani pe care i-am petrecut în sala de gimnastică.

"Azi închei acest capitol frumos din viaţa mea. Mă simt împăcată şi mulţumită cu alegerea pe care am făcut-o! Este timpul pentru o viaţă normală şi un pic mai liniştită. Am pus cipicii de o parte, costumul în dulap şi tot ce am trăit până acum într-un sertar micuţ acolo în inima şi mintea mea.

"Aş vrea să spun multe, însă nu îmi pot aduna cuvintele pentru o singura postare. Vreau să ştiţi că vă apreciez pe voi, cei ce mă urmăriţi cu drag, îmi scrieţi şi îmi transmiteţi gânduri pozitive.

"Şi vreau să mulţumesc persoanelor ce chiar mi-au dorit binele măcar o dată în aceşti 20 de ani de când am început gimnastica! Un nou capitol este gata să înceapă odată cu noul an! Iubire pentru toată lumea!”, a transmis Larisa Iordache.

Aceasta are in palmares patru titluri mondiale (doua argint si doua bronz), 16 medalii la Campionatele Europene (sapte aur, sapte argint, doua bronz).Larisa Iordache s-a retras din gimnastica