Gimnastica

Larisa Iordache a revenit de la Mondiale: “Imi doream mai mult”

Gimnasta Larisa Iordache a revenit in tara dupa ce a participat la Campionatele Mondiale de Gimnastica Artistica de la Nanning (China).

Iordache a obtinut doua medalii de argint, de altfel si singurele ale delegatiei Romaniei, la individual si la sol, insa spune ca isi dorea mai mult de la aceasta editie a Campionatelor Mondiale.

"Sunt multumita, fericita, insa imi doream mai mult de la mine pentru ca stiu ca puteam mai mult. Si bineinteles ca imi doream aurul mondial. Toate medaliile sunt pretioase pentru mine, dar e adevarat ca mi-o doream foarte tare pe cea de la individual compus. Imi pare rau ca nu a fost aur, insa ma bucur si de argint", a spus gimnasta la sosirea din China.

Iordache nu si-a ascuns dezamagirea pentru ratarea de la birna, aparat unde avea sperante pentru obtinerea titlului mondial.

"A fost un moment de neatentie la barna si asta m-a costat medalia. Am fost foarte dezamagita de mine si sunt in continuare, insa sper ca pe parcurs sa fiu mult mai atenta", a afirmat sportiva.

Iordache mai crede ca americanca Simone Blies, care a parut imbatabila la Nanning, nu este chiar de neinvins.

"Eu consider ca noi ne batem singure. Orice adversar este de batut, orice gimnasta are zile mai bune si mai putin bune", a explicat Larisa Iordache.



Larisa Iordache a revenit de la Mondiale: “Imi doream mai mult”