Turul Frantei

Valverde i-a pus gand rau lui Nibali: “Nu este imbatabil”

Dupa prima zi de pauza Turul Frantei se repune in miscare cu etapa a 11-a, miercuri, intre Besancon si Oyonnax, 186 km, o mansa valonata cu patru puncte de catarare in ultimii 40 kilometri.

Vincenzo Nibali revine in tricoul galben dupa victoria de La Planche de Belle Filles, iar in conditiile abandonurilor suferite de Chris Froome si Alberto Contador a devenit principalul favorit la triumful final de la Paris.

Chiar daca are un avans pentru moment linistitor in fata lui Richie Porte (Sky) si Alejandro Valverde (Movistar), acesta din urma nu crede ca Nibali este de neinvins in acest Tur al Frantei.

“Nibali? Nu este imbatabil, dar a demonstrat ca pana acum este puternic. Conditiile meteo i s-au potrivit perfect. Este genul de ciclist care sufera cel mai putin pe ploaie. In ceea ce ma priveste, m-am simtit bine in ultimele zilei, dar nu-mi plac deloc aceste conditii. Picioarele mele sunt bune”, a spus Valverde.

Rutierul spaniol in varsta de 34 de ani ocupa locul trei la general, la 2 minute si 47 secunde fata de liderul Nibali.

Valverde, fost castigator in Turul Spaniei, spera la conditii meteo favorabile in zilele care urmeaza.

“Daca previziunile se adeveresc, ne asteapta vreme buna in continuare. Teoretic ar trebui sa fiu mai puternic pe soare si temperaturi ridicate. Avem in fata zilei foarte importante si dificile. Sa speram ca vom profita de ceea ce urmeaza”, a mai spus Valverde.



Valverde i-a pus gand rau lui Nibali: “Nu este imbatabil”