lucian bute - jean pascal

Presa internationala il baga in corzi pe Bute

Prestatia slaba aratata de Lucian Bute in ringul din Bell Center contra lui Jean Pascal I-a atras fostului campion mondial critici aspre din partea presei de specialitate.

“Poate unul dintre oamenii lui ar fi trebuit sa-i dea una dupa ceafa si sa-l trezeasca la vestiar”, au scris cei de la Montreal Gazzette, una dintre publicatiile favorabile lui Bute inaintea meciului.

Chiar daca Bute a vorbit despre o revansa imediat dupa decizia unanima in favoarea lui Pascal, ideea unei rejucari nu are ecouri prea favorabile peste ocean.

“Fanii nu cred ca ar fi interesati sa vada o noua lupta plictisitoare. Bute parca a fost legat de maini pana in repriza a 12-a, iar Pascal l-a invins clar”, au scris si cei de la site-ul boxingnews24.com

Cei de la revista Ring, una dintre cele mai prestigioase din lume in materie de box, vorbeste despre un “Bute apatic” care nu a luptat la adevarata lui valoare decat in cea din urma repriza.

“Bute a fost inexplicabil de ezitant pe intreaga durata a luptei”, au mai scris cei de la Ring, lucru de altfel consemnat de toti cei care au privit meciul.



Presa internationala il baga in corzi pe Bute