lucian bute - jean pascal

Bute incurajat sa renunte la box: "Atat poate"

Afirmatia ii apartine lui Vasile Catea, vicepresedintele Federatiei Romane de Box, care considera ca Lucian Bute nu va face decat sa se compromita daca va continua sa boxeze.

"S-a vazut in meciul cu Pascal ca infrangerea lui Bute cu Froch nu a fost un accident. Atat poate el in momentul de fata. Din 12 reprize, el a boxat doar doua. Eu cred ca Bute trebuia sa se retraga dupa meciul cu Froch! Ramanea «Mister KO», toata lumea spunea ca acea infrangere a fost un accident si se retragea in glorie. Nici acum nu este tarziu sa se retraga. Cred ca meciul cu Pascal a fost ultimul la profesionisti pentru Bute", a spus Vasile Catea.

Oficialul FRB mai spune ca Bute nu va face decat sa se compromita si mai mult daca va alege sa boxeze in continuare doar pentru bani.

"Daca va continua sa boxeze, Bute se va compromite. Va fi in detrimentul lui. Daca o va face numai pentru bani... asta e! Fiecare decide ce e mai bine pentru el. Plus ca vor veni si alte infrangeri si atunci din ce in ce mai multi vor spune ca tot ceea ce a fost pana la meciul cu Froch a fost fabricat. Ca i s-au dat adversari facili pentru a putea creste si pentru a lua o centura", a mai spus Catea.

Lucian Bute a suferit a doua infrangere a carierei fiind invins la puncte prin decizie unanima dupa 12 reprize de catre Jean Pascal. Pentru Bute a fost prima lupta la categoria semigrea.



Bute incurajat sa renunte la box: "Atat poate"