lucian bute - jean pascal

Cifre surprinzatoare ale meciului Bute - Pascal

Presa americana a publicat marti cifrele oficiale ale intalnirii dintre Bute si Pascal. Ele arata ca romanul a fost cel mai slab om al meciului, daca ne uitam la primele 11 runde, dar a stablit cifrele record ale partidei daca ne uitam la repriza 12.

Bute a trimis 29% dintre pumnii care au lovit tinta pe durata ultimei reprize. Cu alte cuvinte, peste un sfert din loviturile lui Bute din meci au avut loc intr-o repriza.

Pascal surprinde prin faptul ca in ultimele opt runde se apropie sau depaseste bariera de 50% a eficientei. Asta inseamna ca in acele runde Bute a incasat o lovitura la fiecare doi pumni trimisi de Pascal!

Cele mai putine lovuturi tintite intr-o repriza ii apartin lui Bute: 4. Cele mai multe lovituri pe repriza au fost trimise tot de Bute, cand s-a trezit in runda a 12-a: el a trimis nu mai putin de 98 de pumni (record al meciului) dintre care 44 au lovit (de asemenea record).

Mai jos se afla cifrele totale ale loviturilor partidei, pe repriza. Prima cifra este cea a loviturlor reusite, iar a doua ce a loviturilor trimise.



Cifre surprinzatoare ale meciului Bute - Pascal