lucian bute - jean pascal

Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal, amanat

Meciul dintre boxerul roman Lucian Bute, fost campion mondial IBF la categoria supermijlocie, si canadianul Jean Pascal a fost amanat din cauza accidentarii pugilistului galatean la mana stanga. Problame a aparut in cantonamentul din West Palm Beach, in Florida, scrie marE›i seara presa canadiana.

InterBox, clubul lui Bute, a confirmat accidentarea si amanarea aferenta. Bute va fi supus unei interventii chirurgicale in Florida, ''pentru indepartarea unor fragmente de os de la mana stanga''.

"Meciul dintre Bute si Pascal ramane in carti, se va juca. Inainte, Bute se va opera la finalul saptamanii", scrie rds.ca, citand Interbox.

In plus, la aflarea vestii, Pascal a postat pe contul de Twitter un mesaj catre rivalul Bernard Hopkins, pe care l-a intrebat daca "esti disponibil pentru 25 mai, la HBO".

Meciul era programat in data de 25 mai, la Centre Bell din Montreal, la categoria semigrea. Noua data nu a fost pe moment facuta publica, dar Bute si antrenorul sau vor oferi mai multe detalii in cursul zilei de marE›i (miercuri pentru Romania).

Lucian Bute are un palmares de 31 de victorii (24 prin K.O.) si o singura infrangere la profesionisti. Jean Pascal, fost campion mondial WBC la semigrea, are 27 de victorii (16 prin KO), doua infrangeri si a facut un meci egal.



Meciul dintre Lucian Bute si Jean Pascal, amanat