lucian bute - jean pascal

Aproape toate biletele vandute pentru meciul Bute - Pascal

Pugilistul roman Lucian Bute il va intalni pe canadianul Jean Pascal, in 25 mai la Centre Bell din Montreal, in ceea ce presa canadiana numeste meciul anului in boxul profesionist. AZn doar cateva zile s-au vandut peste 15.000 de bilete la acest meci, iar in aceasta saptamana stocul va fi epuizat.

De joi, de cand s-au pus in vanzare biletele pentru meciul Bute - Pascal, s-au vandut peste trei sferturi din bilete, iar cele mai scumpe, la preturi de 500 si 1.200 de dolari s-au epuizat deja. 

Conform presedintelul Interbox, Jean Bedard, au mai ramas disponibile doar 4.000 de bilete, chiar cele mai ieftine, cu locuri foarte departe de ring: "Viteza cu care s-au dat biletele nu se poate compara cu alte meciuri pe care le-am organizat. Au mai ramas circa 4.000 de tichete, dar cea mai mare parte sunt la mare inaltime, locuri mai putin scumpe, la preturi intre 50 si 75 de dolari".

Deocamdata nu au fost scoase la vanzare biletele care asigura cele mai bune locuri din sala. Organizatorii asteapta ca HBO sa isi instaleze echipamentele de transmisie pentru a finaliza apoi planul locurilor de langa ringul de box. 

[[highlight_full(Bute vs. Pascal)(Cifrele meciului)]]

Lupta dintre Lucian Bute si Jean Pascal, programata in 25 mai la Montreal este cel mai tare meci din boxul profesionist al anului. Se asteapta un numar record de spectatori in Centre Bell, care poate gazdui intre 20 si 22 de mii de spectatori. AZncasarile pentru acest meci vor depasi 3 milioane de dolari.



Aproape toate biletele vandute pentru meciul Bute - Pascal