K1

Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari

Cel mai bine cotat luptator roman de kickboxing al momentul este fara doar si poate Benny Adegbuyi. Acesta a devenit challenger obligatoriu pentru centura mondiala a greilor in promotia Glory, dupa ce l-a invins prin KO pe legendarul marocan Badr Hari.

Benny Adegbuyi a fost numarat in prima repriza, dar in cele din urma a rezistat pe picioare, pentru a transa dispuat in runda a doua, asa cum i-a promis lui Badr Hari ca-l va face KO in a doua repriza.

Iata ce a declarat Benny Adegbuyi la microfonul Glory dupa victoria rasunatoare din Glory 76.

"Ma simt minunat. O mare performanta. Am facut o greseala, m-a costat, a fost dramatic, dar pana la urma a iesit bine.

"Era de asteptat sa forteze, stiam ca va incepe tare, e un luptator rapid. M-a costat acea greseala, m-a pus jos, dar sunt tare. Stiam ca daca raman acolo el va ajunge primul jos.

"Am simtit ca lovitura a fost puternica, stiam ca trebuie sa continui, cei din coltul meu strigau. Cred ca i-am spart nasul. E o legenda, ii multumesc ca a acceptat sa lupte cu mine.

Intrebat daca e pregatit sa lupte cu Rico Verhoven, Benny a raspuns:

"Oh, omule. Lasa-ma sa ma bucur de acest succes. Rico are meci pe 30 ianuarie. Hai Romania!", a incheiat Benny Adegbuyi.

In 30 ianuarie 2021 olandezul Rico Verhoeven, partnereul de antrenament al lui Benny, se va lupta pentru a treia oara in cariera cu Jamal Ben Saddik.

Un meci in care olandezul isi pune la bataie titlul mondial. Invingatorul acelei lupte din 30 ianuarie va fi, cel mai probabil, viitorul adversar al lui Benny Adegbuyi.



Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari