K1

Benjamin Adegbuyi a trecut si ultimul obstacol inaintea luptei cu Badr Hari. Declaratii razboinice din partea marocanului

Sursă foto: https://glorykickboxing.com

Pentru Benjamin Adegbuyi, cel mai bine cotat luptator roman de kickboxing al momentului, se apropie meciul carierei contra marocanului Badr Hari.

Vineri, cu 24 de ore inaintea marelui eveniment organizat sub egida Glory 76 la Rotterdam, Benny a trecut proba cantarului.

Luptatorul roman din Cluj-Napoca a cantarit 117 kilograme, depasindu-l pe Badr Hari cu aproape 8 kilograme.

Lupta dintre Benjamin Adegbuyi si Badr Hari are loc, sambata seara, pentru centura greilor in GLORY, una dintre cele mari promotii de kickboxing din lume la ora actuala. Cine câștigă devine challenger obligatoriu pentru un meci cu centura mondiala pe masa.

Pe numele sau intreg Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi are 35 ani si activeaza in lumea sportului de contact din 2011.

Benny are 40 de lupte pana in prezent, dintre care a castigat 34 (19 prin KO) si a pierdut sase (patru inainte de limita).

Alte patru meciuri sunt programate pe afisul galei GLORY 76, plus o lupta preliminara intre doi olandezi la categoria +70 kg.

La cei 36 de ani ai sai, marocano-olandezul Badr Hari nu mai are nevoie de nicio prezentare.

O adevarata bestie in ring, Badr Hari a luptat pana acum in 122 de meciuri si a obtinut 106 victorii (92 prin KO). Acesta a cunoscut de 15 ori si gustul infrangerii, de 11 ori fiind facut KO.

La declaratiile oficiale dinainte galei din 19 decembrie Badr Hari nu s-a dezmintit folosind cuvinte precum “violenta”, “ura” sau “suferinta” la adresa lui Benny Adegbuyi.

Romanul s-a mentinut in lipsa sportivitatii, spunand ca va incerca sa-l faca KO pe Badr Hari in repriza a doua.

“N-ai cum sa ma faci KO in repriza a doua, pentru ca tu vei fi deja KO din prima repriza”, i-a raspuns Badr Hari intr-un dialog purtat online de la distanta.

Gala GLORY 76 va fi prima din istoria acestei promotii transmisa exclusiv in sistemul pay-per-view. Un bilet de acces online costa €12.99 sau $14.99.

Lupta dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari va fi live text pe onlinesport.ro, sambata seara, dupa ora 22.



Benjamin Adegbuyi a trecut si ultimul obstacol inaintea luptei cu Badr Hari. Declaratii razboinice din partea marocanului