US Open

Simona Halep crede in sansa ei la US Open: “Imi place sa lupt”

Simona Halep este calificata in turul 3 la US Open unde o intalneste pe Mirjana Lucic, o jucatoare de 32 ani din Croatia, dar numarul doi spune ca este pregatita sa lupte pentru fiecare punct in parte si este mult mai increzatoare decat a fost la Roland Garros.

“Primul meci este intotdeauna greu la inceputul turneului, dar in al doilea meci deja joc mai bine. In al treilea joc inca si mai bine, daca il castig pe al doilea. Eu de obicei joc din ce in ce mai bine. Nu e usor sa castigi pentru ca fiecare adversar isi joaca sansa. Dar eu cred in sansa mea. Acum sunt mai increzatoare decat la Roland Garros, acolo mi-am castigat increderea ca pot juca bine la un turneu de Grand Slam. Aici sunt pregatita sa stau mai mult pe teren, imi place sa lupt si sa ma concentrez pe meciul urmator", a spus Halep dupa meciul de miercuri seara cu Jana Cepelova din Slovacia.

Pentru a spulbera orice urma de indoiala cu privire la forma sa fizica, Halep asigura ca este apta suta la suta din punctul de vedere al conditiei de joc.

"Sunt sanatoasa suta la suta, nu am nicio durere. Ma simt bine, nu este niciun meci usor la acest turneu, pentru ca multe jucatoare evolueaza bine, dar sper sa trec de turul urmator si sa ajung cat mai departe. Dar o sa iau meci cu meci si sa ma concentrez pe ceea ce am de facut", a precizat Halep.

Halep o intalneste pe Lucic intr-o partida programata in ziua de vineri, programul urmand a fi anuntat de organizatori joi seara. Revenim cu detalii in acest sens.

Daca trece de Lucic si are toate sansele din lume sa o faca, Halep joaca in optimi cu invingatoarea dintre Sara Errani si Venus Williams.



Simona Halep crede in sansa ei la US Open: “Imi place sa lupt”