US Open

Sara Errani o razbuna pe Simona Halep

Italianca Sara Errani nu a stat la discutii cu Mirijana Lucic-Baroni, cea care o eliminase pe Simona Halep in turul 3 la US Open, si a invins-o pe aceasta in optimi, cu 6-3, 2-6, 6-0.

Inca de la inceputul meciului cele doua jucatoare au aratat stiluri diferite de joc, la loviturile puternice ale croatei de 32 ani sportiva din Italia raspunzand cu un spin care a incomodat-o vizibil pe Lucic-Baroni.

Dupa un prim set castigat in 33 de minute de Errani croata a solicitat un time-out medical pentru a primi ingrijiri medicale la genunchiul drept, insa numai dupa un game avea sa renunte la bandajul aplicat.

Lucic-Baroni a ridicat brusc nivelul jocului si a surprins-o pe Errani cu lovituri castigatoare de pe ambele parti ale terenului, reusind sa castige setul secund si astfel sa echilibreze disputa.

In ultimul set insa croata nu a mai reusit sa repete evolutia buna din al doilea si a pierdut la zero dupa un meci in care a comis nu mai putin de 69 de erori nefortate.

Errani s-a impus astfel dupa o ora si 46 de minute calificandu-se in sferturile de finala. Cel mai bun rezultat al italiencei la US Open este semifinala disputata in 2012.

Pentru Errani este al doilea sfert al anului intr-un Grand Slam dupa cel atins la Roland Garros.

Semifinalista la Wimbledon in 1999 pe cand avea doar 17 ani, Lucic-Baroni reuseste cel mai bun parcurs al sau intr-un Grand Slam de la acel rezultat de referinta.



Sara Errani o razbuna pe Simona Halep